Iti trebuie:
- 6 cepe
- 3 linguri pasta de rosii
- 500 g ciuperci
- 4 cateid e usturoi
- 2 ardei
- 4 linguri ulei
- 1 frunza de dafin
- sare
- piper
- boia
- marar si patrunjel verde tocate marunt
- Cureti ceapa, o speli bine si o tai in felii mai groase.
- O pui la calit in ulei impreuna cu usturoiul pisat, ardeiul taiat feliute si foaia de dafin.
- Cand ceapa e pe jumatate inmuiata, adaugi ciupercile taiate felii, iar cand ceapa s-a inmuiat bine pui sucul de rosii, boiaua, sare si piper.
- Lasi la foc domol inca 10-15 minute, amestecand din cand in cand, ca sa nu se prinda de vas.
- Pui marar tocat marunt inainte de a servi mancarea.
- Pofta buna!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni