Ingrediente
- 1 mar
- coaja de la o portocala
- coaja de la o lamaie
- 50 gr nuca cocos
- 160 gr nuca macinata mai mare
- 150 gr zahar
- 1 praf de copt
- 90 ml ulei
- esenta de migdale
- 300 gr faina
- 350 ml lapte de soia
Se curata marul si se razuie pe razatoarea mica,se adauga coaja rasa de la portocala si lamaie se adauga nuca macinata,nuca de cocos,zaharul,praful de copt,esenta de migdale si faina,se amesteca cu o lingura,apoi adaugam uleiul si laptele si mixam cca 5 minute.Se tapeteaza o tava (36 X 25 cm) hartie pentru copt se toarna aluatul apoi se orneaza cu dulceata de capsuni si se da la cuptor 35 min.- 5-6 lg dulceata de capsuni
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni