Ingrediente
Blat: piscoturi de sampanie (in functie de forma tortului), sirop de capsuni.
Crema: 3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, vanilie, 10 gr gelatina, 500 gr frisca, 300 gr capsuni proaspete.
Decor: frisca vanilata , capsuni
Mod de preparare
Pofta Buna!
Blat: piscoturi de sampanie (in functie de forma tortului), sirop de capsuni.
Crema: 3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, vanilie, 10 gr gelatina, 500 gr frisca, 300 gr capsuni proaspete.
Decor: frisca vanilata , capsuni
Mod de preparare
- Gelatina se pune intr-un bol cu lapte rece, se amesteca si se lasa la rece pentru 20 min.
- Intr-un vas punem: gelatina inmuiata, zaharul, ouale , omogenizam si punem vasul pe Baine-Marie.
- Se amesteca din cand in cand pana se ingroasa , apoi se lasa la racit.
- O forma rotunda se tapeteaza cu folie alimentara. Capsunile se mixeaza in blender pana obtinem pulpa.
- Se spumeaza frisca , apoi se amesteca cu pulpa de capsuni si crema de mai sus.
- Cu mare grija amestecam pana obtinem o compozitie uniforma.
- Compozitia obtinuta se toarna in forma tapetata cu folie , apoi adaugam piscoturile trecute prin sirop.
- Se introduce la rece pentru minim 3 ore.
- Se decoreaza cu frisca batuta si capsuni proaspete.
- Este un tort foarte gustos.
Pofta Buna!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni