Ingrediente
- 800 g sparanghel
- 50 ml vin alb dulce
- 800 g piept de pui
- 2-3 căţei usturoi
- ulei de floarea soarelui
- 100 ml unt
- 250 litru lapte
- nucşoară
- sare
- 2 linguri făină
- 8-10 cartofi
Preparare:
1. Se spală sparanghelul, se leagă să nu se rupă şi se fierbe.
2. Separat, se prăjeşte în ulei pieptul de pui tăiat bucăţi mai mari, care se pun într-o tavă, se împănează cu usturoi și se stropesc cu vin. Se lasă în cuptor să se frăgezească.
3. Se topește untul, se stinge cu făina cernută și se subțiază sosul cu laptele fierbinte. Se potrivește cu sare, piper, nucșoară și se clocotește până ce capătă consistență.
4. Se aranjează sparanghelul pe platou, cartofii fierți și pieptul de pui. Se ornează cu sos.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni