CULINAR FORUM BY VIO

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Lasagna de post 75ed7710Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Lasagna de post 75ed7710Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Lasagna de post 75ed7710Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Lasagna de post 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Lasagna de post 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Lasagna de post 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Lasagna de post 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Lasagna de post 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Lasagna de post 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Lasagna de post 75ed7710Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Lasagna de post 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Lasagna de post 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Lasagna de post 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Lasagna de post 75ed7710Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Lasagna de post 75ed7710Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Lasagna de post

    Gaby_Luka
    Gaby_Luka
    NIVEL 3
    NIVEL 3


    Mesaje : 86
    Data de inscriere : 29/08/2011

    Lasagna de post Empty Lasagna de post

    Mesaj Scris de Gaby_Luka Mier Feb 08, 2012 5:13 am

    Lasagna de post Tn4_img_4650_2Ingrediente:
    Pentru 4-6 portii generoase:
    1 cutie lasagna
    100 g soia granule
    2 cepe mari cat pumnul
    2 cutii rosii cubulete (400 g fiecare)
    2 ardei mari rosii
    4 linguri ulei floarea soarelui sau de masline (sansa)
    3 linguri pasta de tomate
    3 lingurite cu varf condimente pentru mancare (eu am pus Mirodenia de la Fuchs)
    12 lingurite usturoi granule (sau 1 capatana mare de usturoi)
    condimente dupa gust:
    6 lingurite Fuchs pentru pui
    1 varf de lingurita de boia de ardei iute
    1 lingura rasa de piper macinat
    2 lingurite cimbru (eventual busuioc, oregano sau la inspiratie)
    500 ml apa


    Mod de preparare: Se pune la fiert soia cu condimentul pentru mancare timp de 15-20 minute, dupa care se strecoara si se lasa la scurs.
    Separat, se taie ceapa cubulete, se caleste foarte putin in ulei intr-o tigaie mare, apoi se pun peste ceapa rosiile, ardeiul tocat cubulete, usturoiul, condimentul Fuchs, boia de ardei iute, cimbru. Se amesteca de cateva ori si, peste acest amestec, se pune soia fiarta. Se amesteca din nou, la foc mic, cateva minute.
    Intr-o tava medie (34 cm x 24 cm) se aseaza pe fundul uns cu ulei un strat de paste lasagna, exact asa cum le scoti din cutie, adica uscate, peste care se pune un strat mediu de compozitie. Se repeta straturile pana se umple tava, deasupra ultimului strat fiind tot compozitie.
    Intr-o craticioara se dizolva cele 3 linguri de pasta de tomate si lingura de piper in 500 ml de apa si se acopera usor compozitia din tava.
    Se pune la cuptor la temperatura de 200 de grade pentru 50 minute.
    La final se orneaza cu patrunjel proaspat tocat.
    Se poate servi si rece, eventual cu salata de muraturi.
    Pofta buna!

      Data/ora curentă este: Joi Mai 16, 2024 8:30 pm