• 15 linguri apa
• 15 linguri ulei
• 1 cubulet drojdie
• faina cat cuprinde
• 2 ardei grasi
• 2 rosii
• 300 gr.masline
• 300 gr.porumb congelat sau din conserva
• 1 cutie ciuperci
• 300 gr. cascaval de post
Incalzim putin cele 15 linguri de apa apoi le amestecam cu cele de ulei,punem 1 cubulet de drojdie apoi faina cat cuprinde,facem o coca pina se desprinde de mana,o lasam sa creasca.
Taiem ardei,rosile,ceapa,maslinele,ciupercile feliute.
Intindem coca in tava de la cuptor,apoi punem ciuperile si celalate ingrediente pe coca asezata in tava,porumbu daca este congelat il trecem prin apa calda ca sa se decongeleze.Dupa ce le terminam de asezat punem cascavalu ras deasupra.
O taiem in forma patrata si o servim calda cu ketchup dulce.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni