Ingrediente:
-un pui, patru cartofi, trei morcovi, o ceapa medie, o radacina de pastarnac, 200 gr. fidea, un pahar de lapte pentru servit.
Mod De Preparare:
Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati. Morcovii se adauga intregi. Se adauga si ceapa curatata, netaiata si pastarnacul. Se acopera si se lasa la fiert cca. o ora spumand din cand in cand. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate realiza o foarte gustoasa salata Boeuf, insa cu carne de pui.
Mentiuni:
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire in apa condimentata cu putina Vegeta, se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smantana dupa gust (optional).
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni