CULINAR FORUM BY VIO

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
supa de sparanghel 75ed7710Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
supa de sparanghel 75ed7710Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
supa de sparanghel 75ed7710Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
supa de sparanghel 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
supa de sparanghel 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
supa de sparanghel 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
supa de sparanghel 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
supa de sparanghel 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
supa de sparanghel 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
supa de sparanghel 75ed7710Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
supa de sparanghel 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
supa de sparanghel 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
supa de sparanghel 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
supa de sparanghel 75ed7710Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
supa de sparanghel 75ed7710Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    supa de sparanghel

    NicoletaSima
    NicoletaSima
    NIVEL 1
    NIVEL 1


    Mesaje : 41
    Data de inscriere : 08/12/2011
    Varsta : 48

    supa de sparanghel Empty supa de sparanghel

    Mesaj Scris de NicoletaSima Sam Iun 16, 2012 2:33 am

    ingrediente:
    1 ceapa mare ,tocata marunt,
    500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
    2 linguri ulei de masline,
    450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
    sare,piper proaspat risnit,
    pentru servit,smintina si cepsoara.

    incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
    pofta buna!
    supa de sparanghel 2125306681

    ingrediente:
    1 ceapa mare ,tocata marunt,
    500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
    2 linguri ulei de masline,
    450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
    sare,piper proaspat risnit,
    pentru servit,smintina si cepsoara.

    incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
    pofta buna!
    ingrediente:
    1 ceapa mare ,tocata marunt,
    500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
    2 linguri ulei de masline,
    450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
    sare,piper proaspat risnit,
    pentru servit,smintina si cepsoara.

    incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
    pofta buna!


    ingrediente:
    1 ceapa mare ,tocata marunt,
    500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
    2 linguri ulei de masline,
    450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
    sare,piper proaspat risnit,
    pentru servit,smintina si cepsoara.

    incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
    pofta buna!
    ingrediente:
    1 ceapa mare ,tocata marunt,
    500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
    2 linguri ulei de masline,
    450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
    sare,piper proaspat risnit,
    pentru servit,smintina si cepsoara.

    incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
    pofta buna!


    ingrediente:
    1 ceapa mare ,tocata marunt,
    500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
    2 linguri ulei de masline,
    450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
    sare,piper proaspat risnit,
    pentru servit,smintina si cepsoara.

    incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
    pofta buna!
    supa de sparanghel 7171880599_d69299da84_z

      Data/ora curentă este: Joi Mai 16, 2024 10:05 pm