ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
ingrediente:
1 ceapa mare ,tocata marunt,
500 grame de sparanghel (eu am folosit varianta violet),curatat de capatul distal si invelisul lemnos,taiat bucati de cca 2 cm,
2 linguri ulei de masline,
450 ml supa de legume (sau chiar de pui),
sare,piper proaspat risnit,
pentru servit,smintina si cepsoara.
incingem intr-o tigaie uleiul si la foc mic inmuiem ceapa tocata ,asezonata cu putina sare,pret de cca 4-5 minute,amestecind din cind in cind.adaugam apoi sparanghelul taiat bucati si-l lasam si pe el acolo,cca 2-3 minute,dupa care adaugam supa de legume si lasam sa fiarba pina cind sparanghelul e moale,cca 10 minute.rectificam asezonarea cu sare,adaugam piper proaspat risnit si apoi pasam totul cu un blender vertical.servim cald,in compania unei lingurite de smintina si a citorva fire de cepsoara,eventual chiar niste piine prajita.
pofta buna!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni