Ingrediente pentru o tava rotunda de cca 26 cm:
- 360 g faina
- 200 g zahar pudra
- 250 ml lapte
- 150 g nuca de cocos
- 2 oua
- 160 g unt topit
- 16 g praf de copt
- un praf de sare
- coaja rasa de la o lamiie
- Intr-un castron cernem faina impreuna cu praful de copt, adaugam sarea si zaharul si amestecam cu o furculita ingredientele. Separat, mixam bine ouale impreuna cu laptele si untul topit, apoi le adaugam in castron peste ingredientele uscate si amestecam frumos cu telul in forma de para, apoi adaugam nuca de cocos si coaja de lamiie rasa, continuind sa amestecam tot cu instrumentul manual...Rasturnam compozitia in tava rotunda tapetata cu hirtie (puteti sa ungeti cu unt si tapetati cu faina) si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, circa 35-40 de minute, faceti proba cu scobitoarea.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni