CULINAR FORUM BY VIO

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
FURSECURI CU NUCA 75ed7710Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    FURSECURI CU NUCA

    monic
    monic
    NIVEL 1
    NIVEL 1


    Mesaje : 16
    Data de inscriere : 28/06/2012

    FURSECURI CU NUCA Empty FURSECURI CU NUCA

    Mesaj Scris de monic Joi Iun 28, 2012 7:21 am

    Ingrediente


    Aluat: 2 oua, 150 ml ulei, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, vanilie, faina cat cuprinde pentru un aluat de fursecuri.

    Umplutura: 120 gr magiun de prune Topoloveni, 60 gr nuca macinata.

    Decor: zahar farin vanilat.

    Preparare


    Intr-un bol se adauga ouale, zaharul, uleiul, vanilia si amestecam bine pana se dizolva zaharul
    Se adauga faina amestecata cu praf de copt, treptat astfel incat sa obtinem un aluat bun de modelat.
    Din aluat se formeaza bilute, se pun in forma de nuci si inchidem.
    Se pune forma pe flacara de la aragaz si se tine aproximativ 20 sec.
    Cand sunt gata se desprind cu usurinta.
    Se pun pe o tava , se lasa sa se racesca apoi se umplu .
    Se lipesc doua cate doua, se pun intr-un cosulet cu servetel si decoram cu zahar farin vanilat.

    Servire


    Se servesc ca desert.

      Data/ora curentă este: Joi Mai 02, 2024 5:49 am