Ingrediente:
280-300 g biscuiti Petit Beurre macinati
200 ml lapte
2 linguri cacao
30 unt – pe care il topim
100 g unt
100 g crema de branza Philadelphia
120 g zahar pudra
50 g nuca cocos
1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare: Biscuitii macinati ii amestecam cu cacao, lapte si unt topit pana se omogenizeaza bine.
Din compozitia obtinuta realizam o foaie dreptunghiulara, folosindu-ne de un sucitor. O dam la rece cat pregatim crema, amestecand untul cu zahar pana se topeste zaharul. Adaugam crema de branza, nuca de cocos si esenta de vanilie, apoi amestecam pana se omogenizeaza. Ungem cu aceasta crema foaia de biscuiti, o rulam si o dam la rece pentru cateva ore, sau peste noapte.
Invelim rulada intr-o folie de staniol sau in celofan, astfel incat sa se pastreze cat mai bine. Cand o scoatem din frigider taiem rulada felii de 5-6 mm si servim.
280-300 g biscuiti Petit Beurre macinati
200 ml lapte
2 linguri cacao
30 unt – pe care il topim
100 g unt
100 g crema de branza Philadelphia
120 g zahar pudra
50 g nuca cocos
1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare: Biscuitii macinati ii amestecam cu cacao, lapte si unt topit pana se omogenizeaza bine.
Din compozitia obtinuta realizam o foaie dreptunghiulara, folosindu-ne de un sucitor. O dam la rece cat pregatim crema, amestecand untul cu zahar pana se topeste zaharul. Adaugam crema de branza, nuca de cocos si esenta de vanilie, apoi amestecam pana se omogenizeaza. Ungem cu aceasta crema foaia de biscuiti, o rulam si o dam la rece pentru cateva ore, sau peste noapte.
Invelim rulada intr-o folie de staniol sau in celofan, astfel incat sa se pastreze cat mai bine. Cand o scoatem din frigider taiem rulada felii de 5-6 mm si servim.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni