Ingrediente:
1 kg. faina
400 ml. apa
3 linguri mari de zahar
1 praf de sare
Maiaua:
25 g. drojdie proaspata
1 lingurita zahar
putina apa calduta
Se framanta bine aluatul,se pune la dospit dupa care se intinde o faie potrivit de groasa care se taie in forme rotunde cu un pahar.
Se coc in ulei incins dupa care se pudreaza cu zahar si vanilie, sau se umplu cu dulceata de care doriti voi.
1 kg. faina
400 ml. apa
3 linguri mari de zahar
1 praf de sare
Maiaua:
25 g. drojdie proaspata
1 lingurita zahar
putina apa calduta
Se framanta bine aluatul,se pune la dospit dupa care se intinde o faie potrivit de groasa care se taie in forme rotunde cu un pahar.
Se coc in ulei incins dupa care se pudreaza cu zahar si vanilie, sau se umplu cu dulceata de care doriti voi.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni