CULINAR FORUM BY VIO

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Friptura de fazan 75ed7710Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Friptura de fazan 75ed7710Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Friptura de fazan 75ed7710Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Friptura de fazan 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Friptura de fazan 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Friptura de fazan 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Friptura de fazan 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Friptura de fazan 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Friptura de fazan 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Friptura de fazan 75ed7710Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Friptura de fazan 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Friptura de fazan 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Friptura de fazan 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Friptura de fazan 75ed7710Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Friptura de fazan 75ed7710Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Friptura de fazan

    bucatarunr1
    bucatarunr1
    NIVEL 1
    NIVEL 1


    Mesaje : 49
    Data de inscriere : 05/08/2011
    Varsta : 49

    Friptura de fazan Empty Friptura de fazan

    Mesaj Scris de bucatarunr1 Vin Sept 02, 2011 2:48 am

    Ingrediente


    1 pahar vin rosu ,un cubulet untsare, pipergarnitura: cartof natursalatasos de hrean (hrean, o lingura de miere, iaurt sau smantana, sare si piper)





    Friptura de fazan 278x208_10507-1241893541

    Mod de preparare:
    Distractia incepe cu o zi inainte, cand pregatim fazanul: il curatam bine bine, il spalam, il stergem cu un prosop curat si il punem la fezandat. Intai il ungem cu ulei de masline si il condimentam (si in interior si la exterior) cu sare, piper, paprika, oregano, rozmarin peste care turnam un pahar mare de vin rosu. Dam la frigider si lasam peste noapte.
    A doua zi intoarcem fazanul pe toate partile si-l mai condimentam daca este cazul. Incingem cuptorul. Intr-o tava punem fazanul si vinul in care a stat, la care adaugam cateva cubulete de unt (eu am pus unt cu patrunjel de la Napolact). Dam fazanul la cuptor la foc mic pentru aproximativ doua ore.




    Mod de servire:



    Drept garnitura , cartofi natur si sos ardelenesc de hrean. Este o friptura delicioasa.
    Pofta buna!

      Data/ora curentă este: Joi Mai 16, 2024 10:05 pm