6 buc a 150g carne porc 2 linguri margarina 1 lingura de faina 2 linguri bulion 250g ceapa sare, piper, patrunjel verde.
Ceapa se curata si se taie felii subtiri, iar patrunjelul se toaca marunt. Se prajeste carnea intr-o lingura de margarina, cate 5 minute pe fiecare parte. In margarina ramasa, separat, se prajeste ceapa, apoi se pune faina si se amesteca bine. Se pune 1/2 pahar de apa si se lasa sa se ingroase amestecul, apoi se adauga bulion, sare si piper. Peste fripturile asezate pe un platou se toarna sosul si se presara patrunjel tocat.
Ceapa se curata si se taie felii subtiri, iar patrunjelul se toaca marunt. Se prajeste carnea intr-o lingura de margarina, cate 5 minute pe fiecare parte. In margarina ramasa, separat, se prajeste ceapa, apoi se pune faina si se amesteca bine. Se pune 1/2 pahar de apa si se lasa sa se ingroase amestecul, apoi se adauga bulion, sare si piper. Peste fripturile asezate pe un platou se toarna sosul si se presara patrunjel tocat.
[[url=https://culinarforum.forumgratuit.ro/javascript: window.close();]INCHIDE[/url]]
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni