Ingrediente:
200 g mustar Dijon ( cu boabe)
200 g pasta de tomate
75 g zahar
150 ml otet (preferabil din vin rosu)
200 ml apa
1 1/2 lingurite sare
1 1/4 lingurite piper
1 1/2 linguri unt (margarina)
Mod De Preparare:
Se ia toata cantitatea de ingrediente, cu exceptia untului, si se amesteca. Se pun toate intr-un vas care se va pune la foc mic 30 de minute. De abia dupa ce au expirat cele 30 de minute se adauga untul si se amesteca continuu pana se topeste in amestec. Se lasa la racit la temperatura camerei aprox. 1 ora inainte de servire.
200 g mustar Dijon ( cu boabe)
200 g pasta de tomate
75 g zahar
150 ml otet (preferabil din vin rosu)
200 ml apa
1 1/2 lingurite sare
1 1/4 lingurite piper
1 1/2 linguri unt (margarina)
Mod De Preparare:
Se ia toata cantitatea de ingrediente, cu exceptia untului, si se amesteca. Se pun toate intr-un vas care se va pune la foc mic 30 de minute. De abia dupa ce au expirat cele 30 de minute se adauga untul si se amesteca continuu pana se topeste in amestec. Se lasa la racit la temperatura camerei aprox. 1 ora inainte de servire.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni