CULINAR FORUM BY VIO

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
BORS "PESCAR" 75ed7710Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
BORS "PESCAR" 75ed7710Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
BORS "PESCAR" 75ed7710Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
BORS "PESCAR" 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
BORS "PESCAR" 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
BORS "PESCAR" 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
BORS "PESCAR" 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
BORS "PESCAR" 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
BORS "PESCAR" 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
BORS "PESCAR" 75ed7710Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
BORS "PESCAR" 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
BORS "PESCAR" 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
BORS "PESCAR" 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
BORS "PESCAR" 75ed7710Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
BORS "PESCAR" 75ed7710Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

2 participanți

    BORS "PESCAR"

    Livia
    Livia
    NIVEL 3
    NIVEL 3


    Mesaje : 56
    Data de inscriere : 01/08/2011
    Localizare : apropape de admin.

    BORS "PESCAR" Empty BORS "PESCAR"

    Mesaj Scris de Livia Mar Aug 02, 2011 7:43 am

    Ingrediente

    peste marunt - albitura,capatana si coada
    o telina
    2-3 morcovi
    o radacina patrunjel
    un pastarnac
    1-2 ardei grasi
    o ceapa
    4-5 rosii
    o lingurita de cimbru proaspat
    o ceasca de orez
    2 kg bors sau 3-4 lamai stoarse
    o legatura patrunjel
    2 legaturi leustean


    Mod de preparare

    Pestele mic se curata de solzi si mate si se pune la fiert cca 15 minute. Se scoate pestele, se strecoara zeama prin sita deasa,apoi se pun radacinoasele taiate cubulete mici.

    Cand sunt aproape fierte, se adauga bucatile de peste, orezul, cimbrul, ceapa, ardeiul si rosiile, si se lasa la fiert cam 10 minute, astfel incat sa nu se faca praf si sa se fiarba prea tare pestele (dar orezul sa fie fiert).

    Se adauga borsul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa dea cateva clocote, se opreste focul si se adauga verdeata tocata.

    Pofta buna!
    jeni
    jeni
    NIVEL 3
    NIVEL 3


    Mesaje : 66
    Data de inscriere : 01/08/2011
    Localizare : Arad

    BORS "PESCAR" Empty Ciorba de vacuta

    Mesaj Scris de jeni Dum Aug 07, 2011 10:31 am

    Ingrediente:

    600 g de carne de vacuta, 1 - 2 cepe potrivite, telina radacina si frunze, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 ardei, 2 - 3 rosii bine coapte sau suc de rosii, 1 cescuta de orez, sare, 2 - 3 linguri de ulei, 1/2 litru bors,leustean

    Mod de preparare:

    Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca spuma se scot cubuletele de carne , se spala, se arunca apa in care au fiert si se pun din nou la fiert in apa rece si curata cu cele 2 - 3 linguri de ulei. Se acopera oala si se lasa la foc potrivit sa fiarba.
    Cand este pe jumatate patrunsa carnea se adauga zarzavatul spalat si curatat, tocat marunt sau dat pe razatoare. Se continua fierberea cu capac la foc potrivit.
    Cand legumele sunt fierte se pune orezul spalat, apoi, dupa cateva clocote se adauga si rosiile decojite si maruntite sau sucul de rosii si se potriveste de sare.
    Se adauga leustean si/sau frunze de telina.

    POFTA BUNA!

      Data/ora curentă este: Joi Mai 16, 2024 6:14 pm