CULINAR FORUM BY VIO

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
bors de dovlecei 75ed7710Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
bors de dovlecei 75ed7710Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
bors de dovlecei 75ed7710Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
bors de dovlecei 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
bors de dovlecei 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
bors de dovlecei 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
bors de dovlecei 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
bors de dovlecei 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
bors de dovlecei 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
bors de dovlecei 75ed7710Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
bors de dovlecei 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
bors de dovlecei 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
bors de dovlecei 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
bors de dovlecei 75ed7710Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
bors de dovlecei 75ed7710Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    bors de dovlecei

    Lelia
    Lelia
    NIVEL 3
    NIVEL 3


    Mesaje : 86
    Data de inscriere : 06/08/2011
    Varsta : 44
    Localizare : Timisoara

    bors de dovlecei Empty bors de dovlecei

    Mesaj Scris de Lelia Sam Noi 19, 2011 4:06 am

    800g dovlecei 100g ceapa 50ml ulei 100g morcovi 100g telina 50g patrunjel 50g orez 1 litru de bors 400g rosii 1 legatura patrunjel verde 1 legatura marar sare

    Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele si se calesc impreuna, pana ce zarzavatul s-a inmuiat. Se stinge cu apa, se adauga sare si se pune la fiert. Cand legumele sunt fierte, se adauga orezul fiert separat, rosiile ce au fost curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Se adauga si dovleceii, curatati si taiati cuburi, borsul fiert separat si verdeata tocata si se lasa la fiert aprox. 15 minute. La sfarsit se potriveste de sare.

    bors de dovlecei Bors_dovlecei

      Data/ora curentă este: Joi Mai 16, 2024 8:42 pm