- 1 capatana "inimioasa" de salata verde
- 2 morcovi
- 1 rosie mare romaneasca (cu gust)
- 1 catel de usturoi
- 1 ceapa rosie mica
- 2 fire ceapa verde (fara verde)
- 1 fir ulei de masline
- o mana de seminte de pin
- zeama de la o jumatate de lamaie
- frunze patrunjel dupa gust
Incepem prin a prepara coucous-ul dupa indicatiile de pe cutie iar intre timp pregatim cruditatile.
Se curata si se spala legumele apoi se taie dupa preferinte si dupa aspectul dorit. Am pus ceapa verde fara verde pentru ca am mancat inainte frunzele iar rosia cu gust romaneasca chiar asa a fost, nu degeaba era la suprapret.
Semintele de pin au fost cireasa de pe tort sa spunem chiar daca ele sunt scumpe si pe la noi dar si in regiunea Mediteraneana, eu le primesc de la sursa gratis, chiar caci mama cumpara de toate si nu cere nimic in schimb decat sa stea relax cu gatitul cand vine in concediu parca tot e ceva la schimb .
Se amesteca salata si se poate servi.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni