Ingrediente:
1 kg castraveti
1 kg pepene rosu
morcovi
conopida
telina
cativa ardei iuti
frunze de telina
marar verde
boabe de piper
sare grunjoasa
conservant
apa rece
Preparare:
Se spala legumele, castravetii, ardeii si pepenele se lasa intregi, telina, morcovii si conopida se maruntesc. Intr-un borcan mare se alterneaza legumele, se pun boabele de piper, deasupra se pun frunzele de telina si marar si se toarna saramura amestecat acu conservant.
La 1 l de apa se pun 2 linguri de sare. Avem cam 4 kg de legume, punem cca 3 l apa si 5 g conservant. Daca aveti capac acoperiti borcanul cu el, daca nu se acopera cu folie de plastic speciala pentru lipit borcane.
Pofta buna!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni