CULINAR FORUM BY VIO

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
BRIOSE CU....... 75ed7710Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
BRIOSE CU....... 75ed7710Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
BRIOSE CU....... 75ed7710Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
BRIOSE CU....... 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
BRIOSE CU....... 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
BRIOSE CU....... 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
BRIOSE CU....... 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
BRIOSE CU....... 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
BRIOSE CU....... 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
BRIOSE CU....... 75ed7710Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
BRIOSE CU....... 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
BRIOSE CU....... 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
BRIOSE CU....... 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
BRIOSE CU....... 75ed7710Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
BRIOSE CU....... 75ed7710Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    BRIOSE CU.......

    Vio
    Vio
    Admin
    Admin


    Mesaje : 221
    Data de inscriere : 31/07/2011
    Varsta : 62
    Localizare : Arad

    BRIOSE CU....... Empty BRIOSE CU.......

    Mesaj Scris de Vio Joi Aug 18, 2011 9:00 am

    BRIOSE CU LAMAIE

    Ingrediente:


    1 1/2 unt 3 cesti de zahar 6 oua 1 1/2 ceasca de smantana 3 linguri de suc de lamaie 2 linguri de pulpa de fruct de lamaie 4 1/2 cesti de faina 1/2 lingurita de bicarbonat 1/2 lingurita de sare



    Mod De Preparare:


    Amestecati untul si zaharul bine de tot. Bateti ouale, smantana, sucul de lamaie si pulpa de fruct. Varsati peste primul amestec ( cu unt si zahar.). Amestecati bine. Amestecati faina cu bicarbonatul si cu sarea si adaugati-le peste amestecul dinainte (oua, smantana, etc). Luati formele de briose si umpleti-le cu acest continut(amestec) astfel incat sa fie trei sferturi pline. Puneti-le la cuptor unde vor sta la foc mare cam 25 de minute. Adaugati zahar vanilat peste.





    BRIOSE CU....... 3521110

    sursa:carteadebucate.ro


    Ultima editare efectuata de catre Vio in Lun Noi 14, 2011 8:21 am, editata de 2 ori
    Vio
    Vio
    Admin
    Admin


    Mesaje : 221
    Data de inscriere : 31/07/2011
    Varsta : 62
    Localizare : Arad

    BRIOSE CU....... Empty BRIOSE CU MURE

    Mesaj Scris de Vio Lun Noi 14, 2011 8:19 am

    Ingrediente

    2 oua

    100 ml ulei
    100 gr zahar
    200 gr iaurt
    300 gr faina
    1 praf copt
    1 vf cutit sare


    Mod de preparare

    Punem intr-un bol iaurtul, ouale, zaharul si uleiul. Mixam si apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Mestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.

    BRIOSE CU....... PB050044
    Punem hartiutele in tava pentru briose si le umplem pe jumatate cu aluat. Adaugam apoi o lingurita cu dulceata de mure la fiecare


    BRIOSE CU....... PB050051
    Adaugam si restul de aluat, iar deasupra punem murele . Nu le-am lasat sa se dezghete, le-am pus direct din congelator.



    BRIOSE CU....... PB050057
    Dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.



    BRIOSE CU....... PB050063

    Lasam sa se raceasca de tot apoi scoatem hartiutele

    BRIOSE CU....... PB060106

      Data/ora curentă este: Joi Mai 16, 2024 9:15 pm