Ingrediente:
560gr faina-4pahare
1lingurita sare
1/4pahar ulei de masline
11/4pahare apa calduta-300ml
Mod de preparare: Se pun toate ingridentele in oala mixerului si se prelucreza 5minute pina ce aluatul s-a format.Se scoate de la mixer si se acopera oala cu un prosop umed si se lasa la odihna 10 minute.
Se imparte aluatul in 15 bucati.
Din fiecare biluta se intinde o foaie subtire.
Se unge o tigaie cu putin ulei si se lasa sa se incalzeasca bine dupa care se pune foaia si se lasa sa se prajeasca 1minut sau pina se vede ca se rumeneste se intoarce pe partea cealalta la fel pentru un minut.Sint foarte bune cu orice umplutura de carne sau branza.
560gr faina-4pahare
1lingurita sare
1/4pahar ulei de masline
11/4pahare apa calduta-300ml
Mod de preparare: Se pun toate ingridentele in oala mixerului si se prelucreza 5minute pina ce aluatul s-a format.Se scoate de la mixer si se acopera oala cu un prosop umed si se lasa la odihna 10 minute.
Se imparte aluatul in 15 bucati.
Din fiecare biluta se intinde o foaie subtire.
Se unge o tigaie cu putin ulei si se lasa sa se incalzeasca bine dupa care se pune foaia si se lasa sa se prajeasca 1minut sau pina se vede ca se rumeneste se intoarce pe partea cealalta la fel pentru un minut.Sint foarte bune cu orice umplutura de carne sau branza.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni