CULINAR FORUM BY VIO

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
Zacusca 75ed7710Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Zacusca 75ed7710Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
Zacusca 75ed7710Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
Zacusca 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
Zacusca 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
Zacusca 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
Zacusca 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
Zacusca 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Zacusca 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
Zacusca 75ed7710Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Zacusca 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Zacusca 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
Zacusca 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
Zacusca 75ed7710Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
Zacusca 75ed7710Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    Zacusca

    Lelia
    Lelia
    NIVEL 3
    NIVEL 3


    Mesaje : 86
    Data de inscriere : 06/08/2011
    Varsta : 44
    Localizare : Timisoara

    Zacusca Empty Zacusca

    Mesaj Scris de Lelia Lun Aug 15, 2011 2:30 am

    Ingrediente:



    GA_googleFillSlot("reteteculinare_reteta_ingrediente");






    3 kg vinete
    500 g ceapa uscata
    1 kg ardei
    1 kg gogosari
    200 g pasta de tomate/bulion
    700 ml ulei
    20 boabe piper negru
    4-6 frunze de dafin
    sare



    Preparare:


    Vinetele, ardeii si gogosarii se coc, se curata de coaja, se lasa sa se scurga intr-o sita si apoi se trec pe rand prin masina de tocat o singura data.

    Ceapa, taiata foarte marunt sau trecuta prin razatoare, se caleste in ulei, pana devine aurie. Se adauga peste ceapa ardeii si gogosarii si se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa la foc potrivit (se amesteca la interval de 5 minute). Dupa aproximativ 15 minute, se adauga vinetele, pasta de tomate, dafinul, sarea, piperul si se lasa sa fiarba totul pana cand uleiul se ridica la suprafata. Zacusca se lasa sa fiarba la foc mic si se supravegheaza atent, amestecandu-se la intervale mici de timp.

    Recipientul recomandat este tuciul sau o cratita in care zacusca sa poata fierbe fara sa se prinda de partea de jos a vasului.

    Zacusca este gata cand uleiul se ridica la suprafata.




    Zacusca Zacusca_848


    Zacusca Zacusca_02_195

    Sursa/reteteculinare.ro

      Data/ora curentă este: Joi Mai 16, 2024 5:57 pm