Ingrediente:
7oua
14linguri zahar
8-10 linguri faina
1esenta rom
1 praf de copt
500 gr mure
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbenusuri,albusul il batem cu zaharul,galbenusurile cu 7 linguri de ulei.Dupa ce am batut spuma tare albusurile punem galbenusul,amestecam punem esenta si adaugam jumatate din cantitatea de faina,dupa care punem praful de copt.Amestecam si restul de faina,ungem tava si rasturnam jumatate din compozitie...punem fructele(le dam prin faina sa nu se duca la fundul tavii), adaugam restul compozitiei si mai presaram fructe daca v-au mai ramas. Optional : La sfarsit dupa ce prajitura s-a racit punem deasupra zahar pudra.
Pofta buna!!!
7oua
14linguri zahar
8-10 linguri faina
1esenta rom
1 praf de copt
500 gr mure
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbenusuri,albusul il batem cu zaharul,galbenusurile cu 7 linguri de ulei.Dupa ce am batut spuma tare albusurile punem galbenusul,amestecam punem esenta si adaugam jumatate din cantitatea de faina,dupa care punem praful de copt.Amestecam si restul de faina,ungem tava si rasturnam jumatate din compozitie...punem fructele(le dam prin faina sa nu se duca la fundul tavii), adaugam restul compozitiei si mai presaram fructe daca v-au mai ramas. Optional : La sfarsit dupa ce prajitura s-a racit punem deasupra zahar pudra.
Pofta buna!!!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni