Pentru o gustare la serviciu sau pentru un aperitiv, puteti prepara bagheta umpluta cu branza si ardei gras.
Iata de ce ingrediente aveti nevoie:
1 bagheta mare
branza de vaci sau telemea
1 bucatica de salam
1 morcov mic fiert
cateva masline negre
putin ardei gras verde sau rosu
1 lingura de smantana
Se prepara astfel:
Bagheta se taie in lungime.
Apoi i se scoate miezul, pana aproape de coaja.
Branza de vaci sau telemeaua se amesteca impreuna cu smantana pana se obtine o pasta.
Salamul, morcovul fiert, maslinele si ardeiul gras se taie in cuburi mici.
Apoi se pun in compozitia de branza.
Se amesteca bine.
Cu amestecul rezultat se umple bagheta.
Apoi se ruleaza.
Se inveleste cu o folie de plastic.
Se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Iata de ce ingrediente aveti nevoie:
1 bagheta mare
branza de vaci sau telemea
1 bucatica de salam
1 morcov mic fiert
cateva masline negre
putin ardei gras verde sau rosu
1 lingura de smantana
Se prepara astfel:
Bagheta se taie in lungime.
Apoi i se scoate miezul, pana aproape de coaja.
Branza de vaci sau telemeaua se amesteca impreuna cu smantana pana se obtine o pasta.
Salamul, morcovul fiert, maslinele si ardeiul gras se taie in cuburi mici.
Apoi se pun in compozitia de branza.
Se amesteca bine.
Cu amestecul rezultat se umple bagheta.
Apoi se ruleaza.
Se inveleste cu o folie de plastic.
Se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni