Drob de miel
Ingrediente:
•maruntaiele mielului (inima, ficat, rinichi),
•5oo gr ficat de pui,
•4 oua fierte,
•4 oua crude,
•4 legaturi de ceapa verde,
•3 legatura patrunjel,
•3 legatura marar,
•2 felii de paine,
•o cana lapte,
•sare,
•piper,
•pesmet,
•prapur de miel.
Mod de preparare:
Maruntaiele mielului si ficateii de pui se pun intr-o cratita cu apa rece pentru o ora, sa iasa tot sangele din ele.
Se vor pune la fiert in apa cu sare. In cazul ca face spuma (face sigur), vom spumui.
Punem la fiert 4 oua, 5-6 minute de cand clocoteste apa.
Ceapa verde, patrunjelul si mararul se toaca marunt.
Maruntaiele fierte bine se lasa sa se raceasca.
Acestea se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in lapte.
Se amesteca cu verdeata tocata si cu oualele crude.
Condimentam cu sare si piper.
Intr-o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si o tapetam cu pesmet, punem prapurul cu marginile afara.
Umplem tava pe jumatate cu compozitia de drob, aranjam oualele fierte si turnam si restul de compozitie peste.
Acoperim cu prapurul.
Se da la cuptor pentru 40-45 min.
Se scoate din tava si se taie felii dupa ce s-a racit.
Ingrediente:
•maruntaiele mielului (inima, ficat, rinichi),
•5oo gr ficat de pui,
•4 oua fierte,
•4 oua crude,
•4 legaturi de ceapa verde,
•3 legatura patrunjel,
•3 legatura marar,
•2 felii de paine,
•o cana lapte,
•sare,
•piper,
•pesmet,
•prapur de miel.
Mod de preparare:
Maruntaiele mielului si ficateii de pui se pun intr-o cratita cu apa rece pentru o ora, sa iasa tot sangele din ele.
Se vor pune la fiert in apa cu sare. In cazul ca face spuma (face sigur), vom spumui.
Punem la fiert 4 oua, 5-6 minute de cand clocoteste apa.
Ceapa verde, patrunjelul si mararul se toaca marunt.
Maruntaiele fierte bine se lasa sa se raceasca.
Acestea se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in lapte.
Se amesteca cu verdeata tocata si cu oualele crude.
Condimentam cu sare si piper.
Intr-o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si o tapetam cu pesmet, punem prapurul cu marginile afara.
Umplem tava pe jumatate cu compozitia de drob, aranjam oualele fierte si turnam si restul de compozitie peste.
Acoperim cu prapurul.
Se da la cuptor pentru 40-45 min.
Se scoate din tava si se taie felii dupa ce s-a racit.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni