Ingrediente
400 g ficat de gasca, 200 g ciuperci champignon, 40 gr unt, 6 fire de ceapa verde, 3 fire de usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 3 oua , sare si piper dupa gust.
Decor: rosii, salata verde
Mod de preparare
400 g ficat de gasca, 200 g ciuperci champignon, 40 gr unt, 6 fire de ceapa verde, 3 fire de usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 3 oua , sare si piper dupa gust.
Decor: rosii, salata verde
Mod de preparare
- Fiscatul de gasca se spala si se pune la fiert . Pe timpul fierberii luam spuma de cate ori este nevoie. Dupa fierbere se lasa sa se raceasca.
- Ceapa verde, patrunjelul si usturoiul verde se toaca marunt. Ciupecile le taiem dupa cum dorim , fie cuburi sau feliute, apoi le calim in unt. Se adauga ceapa, usturoiul si patrunjelul, amestecand cca 1 min.
- Se ia vasul de pe foc si se lasa cateva minute sa se racesca.
- Se amesteca ficatul de gasca taiat cubulete cu compozitia formata din ciuperci si verdeata, adaugam ouale, apoi sare si piper dupa gust. Se amesteca usor pana obtinem o compozitie omogena.
- Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga compozitia, se intinde uniform , apoi se introduce in cuptorul incalzit la 180 gr cca 40 min.
- Dupa coacere se lasa sa se racesca si se portioneaza .
- Pentru servire se pune pe platou decorat cu salata verde si rosii.
- Aperitiv gustos , reteta rapida .
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni