ingrediente pentru 3 persoane:
3 escalopuri de curcan,
1 esalota,tocata marunt,
1 ardei gras,culoarea este la alegerea voastra(la mine s-a nimerit sa fie rosu),
1 cutie mica de lapte de cocos,cca 200 grame,
1 lingura de unt,
2 lingurite curry pudra,
1 lingura de patrunjel verde tocat,
sare ,piper ,dupa gust.
intr-o tigaie incinsa ,la foc mic,esalota tocata ,presarata cu un pic de sare se gateste in lingura de unt pina devine translucida.peste ea se adauga escalopurile de curcan taiate lamele (asezonate cu putina sare si piper proaspat risnit inainte)si se gatesc impreuna,amestecindu-se din cind in cind ,cca 5 minute.apoi adaugam ardeiul ,taiat julien si se lasa sa mijoteze pe foc amestecul in jur de 7-10 minute,dupa care adaugam laptele de cocos,pudra de curry,amestecam bine si lasam sa mai dea un clocot .inchidem focul si decoram cu patrunjelul verde tocat ,apoi servim cald,cu un orez cu bob lung,fiert simplu si citiva germeni de fasole mung din conserva.daca aveti proaspeti,cu atit mai bine,pofta buna!
enjoy!
3 escalopuri de curcan,
1 esalota,tocata marunt,
1 ardei gras,culoarea este la alegerea voastra(la mine s-a nimerit sa fie rosu),
1 cutie mica de lapte de cocos,cca 200 grame,
1 lingura de unt,
2 lingurite curry pudra,
1 lingura de patrunjel verde tocat,
sare ,piper ,dupa gust.
intr-o tigaie incinsa ,la foc mic,esalota tocata ,presarata cu un pic de sare se gateste in lingura de unt pina devine translucida.peste ea se adauga escalopurile de curcan taiate lamele (asezonate cu putina sare si piper proaspat risnit inainte)si se gatesc impreuna,amestecindu-se din cind in cind ,cca 5 minute.apoi adaugam ardeiul ,taiat julien si se lasa sa mijoteze pe foc amestecul in jur de 7-10 minute,dupa care adaugam laptele de cocos,pudra de curry,amestecam bine si lasam sa mai dea un clocot .inchidem focul si decoram cu patrunjelul verde tocat ,apoi servim cald,cu un orez cu bob lung,fiert simplu si citiva germeni de fasole mung din conserva.daca aveti proaspeti,cu atit mai bine,pofta buna!
enjoy!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni