CULINAR FORUM BY VIO

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CULINAR FORUM BY VIO

RETETE CULINARE:DE LA LUME ADUNATE SI IARA`LA LUME DATE!

ORA EXACTA

Weather Widget

Ultimele subiecte

» TORT DIPLOMAT CU CAPSUNI
ciorba de perisoare 75ed7710Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum

» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
ciorba de perisoare 75ed7710Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima

» Meniul zilei
ciorba de perisoare 75ed7710Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM

» Aici...Grecia
ciorba de perisoare 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic

» Chiftelute din dovlecei
ciorba de perisoare 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic

» Prajitura cu mac si prune
ciorba de perisoare 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic

» Zacusca cu ciuperci
ciorba de perisoare 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic

» Piept de pui cu sos alb
ciorba de perisoare 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic

» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
ciorba de perisoare 75ed7710Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic

» Un excavator de inghetata!
ciorba de perisoare 75ed7710Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic

» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
ciorba de perisoare 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40

» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
ciorba de perisoare 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40

» DULCEATA DE ZMEURA
ciorba de perisoare 75ed7710Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40

» maiestrie-talent-fantezie
ciorba de perisoare 75ed7710Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91

» Harissa-sosul care taie arsita
ciorba de perisoare 75ed7710Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni

COUNTERS

CULINAR FORUM BY VIO

CULINAR FORUM BY VIO

SFATURI CULINARE

RADIO KISS FM


POFTA BUNA!

Food Photos

A/CLIK dr.

free counters
Free counters Curs Valutar BNR Convertor Valutar Page Rank CULINAR FORUM BY VIO Top66 Statistici TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web

MERCI PT.VIZITA!!!

LinkPro - Director Web

    ciorba de perisoare

    JENI2
    JENI2
    NIVEL 1
    NIVEL 1


    Mesaje : 47
    Data de inscriere : 10/08/2011

    ciorba de perisoare Empty ciorba de perisoare

    Mesaj Scris de JENI2 Dum Feb 19, 2012 4:56 am

  • Ingrediente pentru perisoare

  • - 250 g carne tocata amestec vita cu porc

  • - 1 ceapa potrivita

  • - 2 oua

  • - 2 linguri orez

  • - Sare si piper dupa gust

  • - 1 lingurita paste tomate

  • - 1/2 lingurita boia de ardei iute

  • - Marar verde tocat

  • Ingrediente pentru ciorba

  • - 6-8 bucatele de costita afumata

  • - 3 l de apa

  • - 1 l de zeama de varza strecurata

  • - 2 morcovi

  • - 1 radacina patrunjel

  • - 2 ceape potrivite

  • - 1 ardei gras rosu

  • - 1 ardei gras verde

  • - 2 rosii

  • - 1 legatura leustean verde

  • - 30 g orez

  • - Sare daca mai este nevoie

  • - 150 ml smantina
  • Mod de preparare perisoare
    - se amesteca bine carnea tocata intr-un bol
    - se taie ceapa marunt, mararul verde si se adauga peste carnea din bol
    - se adauga orezul spalat, sare , piper boia, pasta de tomate si cele doua oua
    - se amsteca bine toate ingredientele
    - se lasa pentru 10 minute la frigider sa se odihneasca si aromele sa se intrepatrunda
    - se scot de la frigider si se portioneaza in perisoare mici
    mod de preparare.
    - intr-o oala se adauga 3 l de apa rece cu ½ lingurita sare
    - se adauga bucatile de costita spalate bine
    - cand este gata sa dea in clocot se spumeaza cu o spumiera
    - se lasa sa fiarba la foc mic 30 de minute
    - se adauga ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele, ardeii taiati cubulete, radacina de patrunjel curatata
    - se acopera vasul cu un capac si se fierbe la foc mic 20 minute
    - dupa ce zarzavatul din oala a fiert se adauga orezul spalat si rand pe rand perisoarele
    - se lasa sa fiarba inca 20 de minute
    - se adauga rosiile taiate cubulete si zeama de varza care a fost data in clocot
    - se potriveste de sare si acru daca mai este nevoie
    - se mai lasa sa fiarba 10-15 minute
    - se opreste focul si se adauga leusteanul tocat marunt
    - se serveste calda cu smantana.

    ciorba de perisoare 508x318_ciorba-de-perisoare-cu-zeama-de-varza-83220

      Data/ora curentă este: Joi Mai 16, 2024 8:41 pm