Ingrediente:
2 muschiuleti de porc
kaizer
1 capatana de usturoi
sare
piper
boia iute
rozmari uscat
2 crengute cimbru
1 lingura sos de soia
cartofi
2 cani de apa
Mod de preparare:
Am spalat muschiuletii,am curatat usturoiul si am taiat kaizerul fasii lungi.Am taiat fiecare muschiulet in 5 si pe fiecare bucata, am asezat cate o fasie de kaizer de lungimea muschiuletului,dupa care l-am impletit in 5(spic).Usturoiul l-am bagat pe sub fiecare impletitura si am condimentat bine spicul.
Impletiturile le-am asezat in tava,le-am uns cu ulei,am presarat rozmarinul uscat,cimbrul,am adaugat sosul de soia si bineinteles apa apoi le-am introdus in cuptorul preincalzit,cca.2 ore la foc potrivit.Din cand in cand am stropit muschiuletul cu sosul din tava.Dupa cele 2 ore am adaugat cartofii pentru jumatate de ora.
Pofta de gourmand!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni