3 oua 250g zahar 250g faina 100g migdale 100g stafide 100g alune (nuci) coaja de lamaie 50g unt
Ouale se bat cu zaharul la foc foarte mic. Cand zaharul s-a topit, se adauga in ploaie faina, stafidele, un praf de sare, coaja de lamaie si migdalele, alunele sau nucile, taiate in bucati mai mici. Se unge cu unt o tava de preferat rotunda, se presara faina si se toarna compozitia intr-un strat de 3-4 degete. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se presara cu zahar vanilinat.
Ouale se bat cu zaharul la foc foarte mic. Cand zaharul s-a topit, se adauga in ploaie faina, stafidele, un praf de sare, coaja de lamaie si migdalele, alunele sau nucile, taiate in bucati mai mici. Se unge cu unt o tava de preferat rotunda, se presara faina si se toarna compozitia intr-un strat de 3-4 degete. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se presara cu zahar vanilinat.
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni