Ingrediente:
Ingredientele sunt pentru o tava patrata de 23 de cm,dar eu am copt prajitura intr-una cu dimensiunile de 30x23 .Asadar acoperim o tava cu hartie de copt,turnam compozitia care este destul de consistenta,nivelam si coacem 20 de minute,nu mai mult, la 180 °C .
Lasam apoi sa se raceasca complet si putem portiona dupa dorinta si imaginatie!
- 150 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 125 g unt
- 230 g zahar brun
- 10 g de ness(2 linguri)
- 2 oua
- 1 esenta de rom
- 150 g ciocolata amara
- 100 g alune macinate grob
- un praf de sare
Ingredientele sunt pentru o tava patrata de 23 de cm,dar eu am copt prajitura intr-una cu dimensiunile de 30x23 .Asadar acoperim o tava cu hartie de copt,turnam compozitia care este destul de consistenta,nivelam si coacem 20 de minute,nu mai mult, la 180 °C .
Lasam apoi sa se raceasca complet si putem portiona dupa dorinta si imaginatie!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni