Lelia- NIVEL 3
- Mesaje : 86
Data de inscriere : 06/08/2011
Varsta : 44
Localizare : Timisoara
Scris de Lelia Lun Sept 05, 2011 2:33 am
- INGRDIENTE:
- 700 g aripioare de pui
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 ardei grasi
- 1 radacina patrunjel
- 150 g taitei
- 50 ml ulei
- 2 oua
- 1 lamaie
- 2 legaturi leustean
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Curatati aripioarele, parliti-le la flacara aragazului, spalati-le si puneti-le la fiert in 4 litri de apa, cu 1 lingura de sare.
- Curatati legumele, spalati-le si taiati-le in cubulete.
- Caliti-le in ulei pana cand se inmoaie, apoi puneti-le in oala cu aripioare.
- Fierbeti la foc mic 50 de minute, apoi adaugati taiteii si leusteanul tocat marunt.
- Bateti ouale cu putina sare si puneti-le in oala cu ciorba.
- Lasati sa fiarba inca 10 minute.
- La final puneti zeama storasa de lamaie si potriviti de sare si piper.
- Pofta buna!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni