Da, ati citit bine In 30 de secunde puteti avea maioneza proaspata
Cate dintre noi nu ne-am confruntat cu maioneza "taiata" ? Cate dintre noi nu am evitat sa facem maioneza cand eram la menstruatie, ca asa umbla vorba in popor? Cate dintre noi am preferat sa cumparam maioneza la borcan de la magazin decat sa o facem noi acasa?
Lasati temerile de-o parte si bucurati-va de aceasta metoda care nu da gres niciodata.
Pentru ca este o metoda rapida, nu am putut face poze. M-am gandit sa fac un filmulet, dar am gasit pe Youtube o gramada, asa ca nu m-am mai chinuit.
Toate cele de mai sus seamana cu o reclama agasanta la un produs de slaba calitate, dar sa nu va lasati condusi de prima impresie si sa dati o sansa acestei idei N-o sa va para rau
Ingrediente:
- un ou
- 300ml ulei
- o lingurita mustar
- o lingura zeama de lamaie sau otet de vin alb
- sare si piper macinat - dupa gust
Oul se foloseste intreg, deci nu va mai chinuiti sa separati albusul de galbenus
Toate ingredientele se pun intr-n vas ingust si inalt, asa cum arata in videoclip. Asta este foarte important, deoarece daca folositi un castron , veti constata ca maioneza nu se leaga de nici o culoare.
Pentru a le amesteca, avem nevoie de un pasator electric (chestia aia cu care pisati legumele in supa-crema). Acaparati sub cupa pasatorului galbenusul si apasati pe buton, viteza maxima.
Cum procedati mai departe? Vizualizati filmuletul:
https://www.youtube.com/watch?v=_Z_b9CNW7wY&feature=player_embedded
Gata!
Spor la gatit!
Cate dintre noi nu ne-am confruntat cu maioneza "taiata" ? Cate dintre noi nu am evitat sa facem maioneza cand eram la menstruatie, ca asa umbla vorba in popor? Cate dintre noi am preferat sa cumparam maioneza la borcan de la magazin decat sa o facem noi acasa?
Lasati temerile de-o parte si bucurati-va de aceasta metoda care nu da gres niciodata.
Pentru ca este o metoda rapida, nu am putut face poze. M-am gandit sa fac un filmulet, dar am gasit pe Youtube o gramada, asa ca nu m-am mai chinuit.
Toate cele de mai sus seamana cu o reclama agasanta la un produs de slaba calitate, dar sa nu va lasati condusi de prima impresie si sa dati o sansa acestei idei N-o sa va para rau
Ingrediente:
- un ou
- 300ml ulei
- o lingurita mustar
- o lingura zeama de lamaie sau otet de vin alb
- sare si piper macinat - dupa gust
Oul se foloseste intreg, deci nu va mai chinuiti sa separati albusul de galbenus
Toate ingredientele se pun intr-n vas ingust si inalt, asa cum arata in videoclip. Asta este foarte important, deoarece daca folositi un castron , veti constata ca maioneza nu se leaga de nici o culoare.
Pentru a le amesteca, avem nevoie de un pasator electric (chestia aia cu care pisati legumele in supa-crema). Acaparati sub cupa pasatorului galbenusul si apasati pe buton, viteza maxima.
Cum procedati mai departe? Vizualizati filmuletul:
https://www.youtube.com/watch?v=_Z_b9CNW7wY&feature=player_embedded
Gata!
Spor la gatit!
Joi Oct 18, 2012 2:42 am Scris de RadarForum
» Tratament naturist pt colesterol si trigliceride
Dum Iul 08, 2012 2:57 am Scris de NicoletaSima
» Meniul zilei
Sam Iul 07, 2012 4:11 am Scris de AnastasiaM
» Aici...Grecia
Vin Iul 06, 2012 3:40 am Scris de monic
» Chiftelute din dovlecei
Vin Iul 06, 2012 3:34 am Scris de monic
» Prajitura cu mac si prune
Vin Iul 06, 2012 3:31 am Scris de monic
» Zacusca cu ciuperci
Vin Iul 06, 2012 3:28 am Scris de monic
» Piept de pui cu sos alb
Vin Iul 06, 2012 3:24 am Scris de monic
» Supa de morcov si dovleac cu ardei gras
Vin Iul 06, 2012 3:19 am Scris de monic
» Un excavator de inghetata!
Vin Iul 06, 2012 2:57 am Scris de monic
» CHIPSURI DE DOVLECEI(BIO)
Mar Iul 03, 2012 3:16 am Scris de olga40
» INGHETATA CARAMEL CU CROCANT LION
Mar Iul 03, 2012 3:11 am Scris de olga40
» DULCEATA DE ZMEURA
Mar Iul 03, 2012 3:05 am Scris de olga40
» maiestrie-talent-fantezie
Dum Iul 01, 2012 3:12 am Scris de Narcisa91
» Harissa-sosul care taie arsita
Joi Iun 28, 2012 7:51 am Scris de jeni